tisdag, juni 25, 2024

Mosquito Magnet

Då vi har testutrustning för att kolla co halt gastryck mm. rekomenderar vi dig att skicka in din maskin till oss på service

Vill du kolla själv har du råd och tipps här vi har inte möjlighet att hjälpa dig så ofta då vi har fullt upp med att reparera alla maskiner som kommer in till oss.

att gissa sig till problemet tar oftast längre tid och blir dyrare, vi har serviceblankett så du kan fylla i och begära tex kostnadsförslag eller ha önskemål om max tak på din reparation.

Du packar endast huvudet och ev. batteri eller adapter och skicka den väl emballerad till oss, kom ihåg att den ska köras ut till oss och inte lämnas på utlämningsställe postnords Parcel måste användas inte Mypack, övriga va noga att påpeka att det ska köras ut om ombudet påstår att det inte går be dom då kontakta fraktbolaget för går alltid att få till utkörning. vi har fullt upp med jobb och har inte möjlighet att hämta ut försändelser vilket gör att det tar längre tid innan du får tillbaka din maskin. Du kan med fördel skriva ut våran serviceblankett och bifoga med maskinen,

Reparation av dessa maskiner tar oftast 1-3 dagar om det inte är så att det är restorder på delar till den då kan det dröja längre.