Hur skickar man reparationer till oss

När du vill skicka in din maskin på service

kan du med fördel ladda ner våran serviceblankett som du fyller i och bifogar med maskinen finns att ladda ner nedan.

är det garantiservice glöm ej bifoga en fakturakopia / kvitto som styrker inköpsdag.

viktigt när du skickar in din maskin är att du väljer frakt med utkörning, dvs fraktbolaget ska köra ut det till oss.

kolla ordentligt med stället där du lämnar så att detta körs ut den möjligheten finns på alla fraktbolag säger dom annat be dom kontakta det fraktbolaget dom valt för det ska fungera.

men när det gäller Postnord så välj Företagspaket och inte Mypack då vi har begränsad möjlighet att hämta paket, det i sin tur gör att det tar längre tid att få tillbaka maskinen.

Schenker och Dhl även där se till att dom kör ut godset till oss.

Svetsar:  Vi reparerar inte längre svetsar, kontakta istället WDS Weld done service vid service av Migatronic, övriga fabrikat kontakta tillverkaren.


Mer viktig info

Vi medelar dig som kund händelseförlopp

När vi mottagit din maskin och den är inlagd i vårat system, då servar vi maskinerna i den ordning dom kommer in till oss

sedan beställs ev delar om vi inte har på lager och då den är klar går den iväg från oss då medelar vi dig om att den skickats och fraktsedelsnummer.

Därför önskar vi att du som kund alltid bifogar ditt mobiltelefonnummer som vi kan ange hos fraktbolaget och även mailadress som vi kan skicka information om servicens gång till dig.

Vi kan i dagsläget inte medela om delar kommit osv men brukar medela om det är restorder på delar till din maskin så att du vet att det dröjer.

du kan alltid skriva till oss på info@handmaskinservice.com och fråga hur det går med din maskin

Vi jobbar ständigt på att ge dig som kund bra & snabb service men ibland är delar restnoterade hos leverantören vilket vi inte kan styra över, men jobbar då så fort vi kan med att prioritera dessa maskiner då väl delarna kommer.