Aktuellt

INFORMATION ANGÅENDE COVID-19 TILL VÅRA KUNDER

Kära kund!

För oss på Handmaskinservice är säkerheten och omsorgen för våra kunder och medarbetare högsta prioritet. Vi följer noga information och råd från myndigheter om Covid-19 och har sedan en tid tillbaka vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga och för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa, samt minimera oro och risk för smittspridning:

  • Vi har infört utökade städrutiner och ser löpande över utsatta kontaktytor. Vi desinficerar kortläsare och kunddisk & dörrhandtag dagligen.
  • Vi har förstärkta riktlinjer gällande god handhygien och hur man kan agera för att minska smittspridning. De av våra medarbetare som har minsta förkylningssymptom får vara hemma.
  • Våran butik har öppet som vanligt. Vår hemsida är till hjälp att hitta sprängskisser och reservdelar som du kan beställa av oss via mail eller telefon för hemleverans.
  • Om vi behöver ändra öppettider kommer vi informera om detta på handmaskinservice.com
  • Känner du det minsta dålig är du välkommen tillbaka in till oss då du är frisk igen
  • Vi vädjar till dig som kund att stanna i butiken och inte gå in till verkstadsdelen om inte någon i personalen ber dig följa med.
  • Ska du besöka oss kom då ihåg att max 2 personer får samtidigt vistas i våran butik kom ihåg att gå in ensam så andra företag eller personer kan komma in behöver du hjälp med att lyfta in kan ni gör det men att sedan att bara en av er blir kvar inne i butiken.

Kundtjänst

Handmaskinservice svarar i telefonen som vanligt, men under rådande situation har vi märkt en stor ökning av kunder som ringer och vill ha hjälp med service, reservdelar och liknande och det leder till stor kö och att telefonen är upptagen. Vi rekommenderar istället i största möjliga mån att du mailar till oss på info@handmaskinservice.com

Serviceärenden 

En konsekvens av covid-19 är tyvärr att vi och våra servicepartners servicefunktioner nu tillfälligt minskar och i vissa fall till och med stänger. Detta medför i vissa fall längre hanteringstid än vanligt för reparationer. Detta är något vi beklagar och vi ber om din förståelse för den uppkomna situationen.

Samtal och e-postmeddelanden hanteras under tiden som vanligt. Om du behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi kommer att fortsätta att uppdatera dig när situationen förändras.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär och tackar för din förståelse.